ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΟΓΚΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 

Το αυγό συμβολίζει τη γέννηση του σύμπαντος και της ζωής, τη γονιμότητα, τη δημιουργία, την αναγέννηση του κόσμου και την ανανέωση της φύσης.

Κατανοήστε το νόημα της Ανάστασης, μέσα από το προσωπικό ταξίδι της αναζήτησης της ψυχής σας…

 

 

 

EXETE EΝΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟΧΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ

Sw. Sivananda

Η πλειονότητα των ανθρώπων δεν έχει έναν ξεκάθαρο στόχο στην ζωή τους. Παρασύρονται(περιφέρονται) από εδώ και από εκεί και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Χωρίς έναν καθορισμένο σκοπό αποτυγχάνουν. Κάθε ένας από εσάς πρέπει να καθορίσει ξεκάθαρα τον σκοπό στην ζωή του. Μετά πρέπει να οργανώσετε ένα σχέδιο δράσης που να συμφωνεί με τον στόχο σας.

Προσπαθήστε να ανταποκρίνεσθε στο ιδανικό σας κάθε στιγμή. Μπορείς να πραγματοποιήσεις τον στόχο σου τώρα μέσω της αποφασιστικότητας ή σε 10 χρόνια περπατώντας σε λανθασμένα μονοπάτια. Δεν έχει μεγάλη σημασία. Αλλά το ιδανικό σας - ο στόχος θα πρέπει να υπάρχει.

Στην συνέχεια μπορείτε να αναπτύξετε την δύναμη της θέλησης για να το κατακτήσετε. Κάποιος μπορεί να έχει υλική ευημερία, αλλά η πνευματική πλευρά πρέπει επίσης να αναπτυχθεί.

Αφιερώστε κάποιο χρόνο για προσευχή και για την υπηρεσία της ανθρωπότητας και έτσι κάντε κάτι για τον εξαγνισμό και την εξέλιξη της ψυχής σας.

Αναγνωρίστε το μεγαλείο και την δύναμη του Εαυτού, που είναι πίσω από τον νου, την σκέψη και την θέληση.

 

Μέλι και κανέλα: Ενα φάρμακο που δεν θέλουν να ξέρουν οι γιατροί

Χοληστερόλη

Δύο κουταλιές της σούπας μέλι και τρία κουταλάκια του γλυκού κανέλα σε σκόνη, αναμιγμένα σε 456 γραμμάρια νερού τσαγιού, που χορηγείται σε έναν ασθενή χοληστερόλης, έδειξε ότι μειώνει το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα κατά 10% μέσα σε δύο ώρες. Όπως αναφέρεται και στους ασθενείς αρθρίτιδας, εάν λαμβάνεται τρεις φορές την ημέρα, κάθε χρόνια χοληστερόλη θεραπεύεται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο εν λόγω περιοδικό, το αγνό μέλι όταν λαμβάνεται με φαγητό ανακουφίζει από την χοληστερόλη.

Κρυολόγημα

Αυτοί που πάσχουν από κοινά ή σοβαρά κρυολογήματα πρέπει να λαμβάνουν μια κουταλιά της σούπας χλιαρό μέλι με 1/4 κουτάλι κανέλα σε σκόνη καθημερινά, για τρεις ημέρες. Η διαδικασία αυτή θα θεραπεύσει περισσότερο τον χρόνιο βήχα, το κρυολόγημα και θα καθαρίσει τα ιγμόρεια.

Ανοσοποιητικό σύστημα

Καθημερινή χρήση του μελιού και σκόνης κανέλας δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει τον οργανισμό από βακτήρια και ιούς. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το μέλι έχει διάφορες βιταμίνες και σίδηρο σε μεγάλες ποσότητες. Η συνεχής χρήση του μελιού δυναμώνει τα λευκά αιμοσφαίρια του αίματος για την καταπολέμηση των βακτηριδίων και των ιών.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon banner-02.jpg139.39 KB
Image icon pasxa_2015.jpg40.59 KB
Image icon sivananda-200.jpg61.65 KB