ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΟΓΚΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ
ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ,
ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟ 2015!


Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ
 


Το σταμάτημα της αναπνοής με την βοήθεια της Kumbhaka (κράτημα της αναπνοής) για δύο ώρες, η επανάληψη του προσωπικού μάντρα στριφογυρίζοντας τις  χάνδρες από το mala για 24 ώρες, να κάθεται κανείς σε κατάσταση Samadhi για 40 ημέρες σε ένα υπόγειο χωρίς φαγητό, το να στηρίζεται κανείς

σε ένα πόδι όταν καίει ο ήλιος το κατακαλόκαιρο, να κάνεις Tratak πάνω στον ήλιο το μεσημέρι, να απαγγέλεις το ΟΜ συνεχώς όλη την ημέρα σε ένα ήσυχο και απομονωμένο μέρος, να χύνετε έναν ωκεανό από δάκρυα καθώς κάνετε Sankirtan, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΥΠΗΡΕΤΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!

Υπηρετήστε τους άλλους με όλοι σας την καρδιά, πρόθυμα, ακούραστα, χωρίς να καυχιέσθε, χωρίς να φαίνεται στο πρόσωπό σας. Αυτό ίσως να είναι δύσκολο. Προσπαθείστε όσο καλύτερα μπορείτε. Τότε όλο αυτό θα γίνει αγνή Γιόγκα. Δεν θα χρειάζεσθε να κάνετε Διαλογισμό, να απαγγέλετε τον προσωπικό σας ήχο, εν θα χρειάζεται να κάνετε Πραναγιάμα.

Μετατρέψτε κάθε σας κίνηση, κάθε σας αναπνοή, κάθε σας στιγμή σε αυτήν την αγνή Γιόγκα. Γίνετε η φλόγα του Θεού. Αυτός που ζει για την υπηρεσία των άλλων γίνεται πολύ χαρούμενος. Είναι ευλογημένος!

Αν και είστε στη πόλη, αισθανθείτε σαν να ζείτε σε ένα Άσραμ στα Ιμαλάϊα.

Αυτή είναι η πραγματική Γιόγκα!

 

 

ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ «ΒΟΗΘΗΣΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»

ΝΟΙΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΗΤΕ «ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ. ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΣΩ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΟΥ.

ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!»

 

Sw.Sivananda Saraswati

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon banner-02.jpg139.39 KB