ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΟΓΚΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

SAVE THE DATE

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΗ, ΟΜΟΡΦΗ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΜΑΤΗ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ «ΡΑΚΑΔΙΚΟ» ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε την συμμετοχή σας επικοινωνήστε με το κέντρο.

NATURE CURE METHODS

Η νηστεία καθαρίζει τον οργανισμό και απομακρύνει όλα τα άχρηστα υλικά και τις ακαθαρισίες που συσσωρεύονται από τον λανθασμένο τρόπο διατροφής και διαβίωσης με το πέρασμα των χρόνων. Είναι η πιό δραστική φυσική μέθοδος ίασης. Είναι το πιό δυνατό και αποτελεσματικό όπλο για να καταπολεμήσεις όλες τις αρρώστιες. Η νηστεία διατηρεί την ενέργεια. Η ενέργεια που προηγουμένως πήγαινε στην διαδικασία της χώνεψης, τώρα χρησιμοποιείται για την εξάλειψη, την επιδιόρθωση και την θεραπεία. Αυτός είναι ο νόμος της ζωτικής οικονομίας. Στην συνέχεια μέσα από την σωστή διατροφή, προφυλασσόμεθα από την περαιτέρω συσσώρευση αποβλήτων και τοξινών.

Το αίμα διατηρείται καθαρό και όλα τα εσωτερικά όργανα λειτουργούν όπως πρέπει.

Τα κρύα μπάνια τονώνουν και καθαρίζουν το σύστημα, τονώνουν τα νεύρα και τον εγκέφαλο και απομακρύνουν δηλητηριώδη υλικά από το σώμα.

Κρύα – υγρά επιθέματα ρίχνουν τον πυρετό και απομακρύνουν την φλεγμονή και τον πόνο.

Ο ήλιος είναι πηγή ζωής και ενέργειας και έχει πολύ μεγάλη θεραπευτική δύναμη. Είναι το καλύτερο απολυμαντικό στον κόσμο που σκοτώνει τα μικρόβια και τα παράσιτα. Τονώνει το δέρμα και τα νεύρα και γεμίζει τον οργανισμό με ενέργεια και δύναμη. Εφοδιάζει με την D βιταμίνη.

Η φυσική άσκηση κτίζει το σώμα και βοηθάει την διαδικασία της ίασης και την καλή λειτουργία όλων των εσωτερικών οργάνων. Βοηθάει την πέψη και βελτιώνει την ποιότητα του αίματος. Αν δεν ασκείσαι, όλοι οι μυς και τα όργανα θα εκφυλιστούν. Κάνετε άσανας χαιρετισμό στον ήλιο και άλλες ασκήσεις τακτικά. Αλλά μην ασκείσθε υπερβολικά. Θα πρέπει να υπάρχει ένα αίσθημα ενθουσιασμού του πνεύματος και όχι κούρασης μετά την άσκηση.

Η πραναγιάμα είναι η καλύτερη από όλες τις βαθειές αναπνοές. Τονώνει και καθαρίζει όλο το σύστημα και απομακρύνει κάθε είδους αρρώστειες. Σταθεροποιεί τον νου και απομακρύνει τον διασκορπισμό του νου. Γεμίζει το σώμα με νέα, πλούσια ενέργεια. Ασκηθείτε στην Μπαστρίκα, στην Σίταλι, στην Ουζάι. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για την διατήρηση της ενέργειας. Όλα τα όργανα βοηθιούνται να εκτελούν τις λειτουργίες τους σωστά μετά από ξεκούραση. Οι μυς χρειάζονται ξεκούραση μετά την δουλειά. Η ξεκούραση είναι της φύσης ο θεραπευτικός συνεργάτης. Έτσι φροντίζετε για την ξεκούρασή σας.

Swami Sivananda

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon banner-02.jpg139.39 KB