ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΟΓΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Αγαπημένοι μου φίλοι και συνοδοιπόροι HARI OM,

Να που ¨μπαίνουμε¨στον 17ο χρόνο λειτουργίας του Atma Darshan!

Διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό μου αναλογιζόμενη όλα αυτά τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Μεγαλώσαμε μαζί. Τις τελευταίες ημέρες καθώς προετοίμαζα το κέντρο για να σας υποδεχθεί, μία εικόνα ερχότανε συνέχεια μπροστά μου. Η εικόνα ενός ΡΟΔΙΟΥ!

Βλέπω το κέντρο σαν ένα ΡΟΔΙ, που μέσα του περικλείει δεκάδες, εκατοντάδες "καρπούς", όλους εσάς."Υγιείς οργανισμοί", που ο καθένας από εσάς έχει προσφέρει στον χώρο τις δικές του ξεχωριστές ποιότητες, σκέψεις, συναισθήματα, τα θέλω και τις ανάγκες του. Το Atma Darshan είναι όλοι εσείς!

Πρόσφατα η οικογένειά μας μεγάλωσε. Η Θάλεια γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι! Το καλωσορίζουμε.

Αλλά αρκετά με αυτά. Με ξέρετε εμένα αν αρχίσω.....

Σας στέλνω αυτό το e-mail για να σας ενημερώσω ότι τα μαθήματά μας ξεκινούν στις 3 Οκτωβρίου. Φέτος έχω προσθέσει καινούργιες και πολύ ενδιαφέρουσες ενότητες που ελπίζω να σας αρέσουν και να τις αγκαλιάσετε.                                                       ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, CINEMA THERAPY, GROUP COACHING και αυτά είναι μόνο η αρχή. Θα ενημερωθείτε για αυτές.

Σύντομα θα σας αποσταλεί το προσωρινό μας πρόγραμμα μέχρι να οριστικοποιηθούν τα τμήματα. Σε αυτήν την διαδικασία θα βοηθούσε πολύ να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας όσοι από εσάς επιθυμείτε να συνεχίσετε τα μαθήματά σας. 

 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon banner-02.jpg139.39 KB